Waterontharder kopen

Waterontharder kopen

U wilt graag een waterontharder kopen om uw waterkwaliteit te verbeteren?

Vergelijk en vraag vrijblijvend prijzen, modellen en advies aan bij waterontharder installateurs in uw buurt:

waterverzachters - Waterontharder kopen

Stap 1 van 2 - Waterverzachters

Waterontharder kopen

Waterontharder kopen

Waterontharder kopen

Het is een feit dat waterontharders al heel lang bestaan. Ze bestaan al sinds de jaren 1800 en worden gebruikt om te voorkomen dat hard water zich ophoopt in leidingen en apparaten, en ook om kalkaanslag op uw meubilair te voorkomen

Als uw water een hoog kalkgehalte heeft, kan een waterontharder nodig zijn om de gezondheid van uw leidingen en uw vaatwerk op peil te houden. Bovendien zal het helpen voorkomen dat er kalkaanslag ontstaat op dingen zoals meubels.


waterverzachters prijzen offerte


Wat zijn de voordelen van het kopen van een waterontharder?

– Voorkomt de opbouw van hard water

– Maakt het gemakkelijker om uw meubels en toestellen schoon te maken

– Bespaart op de lange termijn geld door dure reparaties van apparaten door kalkaanslag te voorkomen. Zo kan een reparatie van een vaatwasser honderden euro’s kosten, omdat de kalkaanslag de onderdelen in de machine heeft beschadigd. Bovendien, als u geen waterontharder hebt, zal de kalk zich in uw warmwaterboiler ophopen en tot dure reparaties leiden. Wanneer u bij ons een waterontharder koopt

– Veel bedrijven zorgen voor gratis levering en installatie van uw nieuwe toestel

– De waterontharder prijzen zijn betaalbaar met een uitstekende garantie op onderdelen.

Twijfelt u om een waterontharder te kopen?

– U hoeft hem niet te kopen, maar u zult er op den duur wel last van hebben. Zonder zo’n apparaat komt uw vaat er niet erg schoon uit, en zelfs geld steken in reparaties kan moeilijk zijn, want kalkaanslag is moeilijk te verwijderen. Als u bijvoorbeeld een probleem met uw afwasmachine zou hebben, zou dat dure rekeningen veroorzaken die onnodig zijn als u gewoon een apparaat zou kopen.

– Sommige bedrijven bieden gratis levering en installatie op alle nieuwe toestellen. Dit bespaart huiseigenaren tijd en stress om dit belangrijke apparaat bij hen thuis te installeren voordat zij het dagelijks gaan gebruiken. Bovendien wordt elk systeem geleverd met garantiebescherming, dus als er iets mis gaat of onderdelen stuk gaan, kunt u ze gratis laten vervangen onder garantievoorwaarden.

Klinkt dit als het type waterontharder dat goed bij uw huishouden zal passen?

– Er zijn vele mogelijkheden, dus het is belangrijk dat u zich beperkt tot wat u precies in een apparaat zoekt, voordat u beslist welke het meest geschikt is voor uw huis. Sommige mensen hebben bijvoorbeeld alleen problemen met hun warmwaterboiler, terwijl anderen moeite hebben met afwassen of baden omdat ze niet genoeg zeep in het water krijgen als ze douchen of baden. De beste waterontharder installateurs bieden een uitstekende klantendienst en kunnen hun klanten bij elke stap van het aankoopproces helpen.


waterverzachters prijzen offerte


4 Dingen om op te letten wanneer u een waterontharder koopt

Hard water bevat veel metaaldeeltjes zoals calcium en magnesium. Omdat leidingwater afkomstig is uit diverse bodemlagen waarvan de samenstelling van plaats tot plaats verschilt, is het leidingwater in België niet overal even hard. Hard water kan op termijn leiden tot grote schade aan uw huishoudtoestellen en waterleidingen. Een geschikte waterontharder kopen kan veel leed voorkomen. In dit artikel bespreken we wat hard water precies is, wat de nadelige gevolgen ervan zijn en waarop u moet letten als u een waterontharder aanschaft.

Info: een waterontharder kopen


waterontharder kopen

waterontharder kopen


Calcium en magnesium: de grote boosdoeners

Hard water bevat een grote concentratie aan calcium en magnesium, twee metaalsoorten die van nature in de bodem voorkomen. Beide stoffen zijn niet schadelijk voor uw gezondheid (in een beperkte hoeveelheid natuurlijk). Hard water is echter wel op andere gebieden schadelijk. Het kalklaagje dat wordt afgezet in het inwendige van uw huishoudtoestellen en in de waterbuizen, kan tot grote kosten leiden.

• De was doen met hard water leidt tot harde, schurende stof en versnelde slijtage van de textielvezels. Bovendien moet u veel wasmiddel gebruiken, want hard water verstoort de reinigende werking van wasproducten.

• Ook huishoudelijke apparaten die in contact komen met hard water, verslijten sneller dan normaal. Dat komt door de kalkafzetting in het inwendige van de toestellen, vooral op de verwarmingselementen. Jaarlijks zult u een extra bedrag moeten uitgeven aan de vervanging en reparatie van huishoudelijke apparaten.

• Warmte-elementen die bedekt zijn met een kalklaagje, vragen meer elektrische energie om het water op te warmen. Gevolg: uw elektriciteitsrekening schiet de hoogte in.

• Het is een hele klus om uw badkamer, het toilet en het aanrecht schoon te maken. De hardnekkige kalksporen die u op het sanitair aantreft, zijn erg moeilijk te verwijderen. Alleen speciale – en dus dure – schoonmaakmiddelen kunnen nog helpen.

• Het kalk zet zich ook af in toevoerbuizen en waterafvoeren. Regelmatig zult u last hebben van verstopte leidingen, waarvoor u in ernstige gevallen een ontstoppingsfirma moet contacteren. Alweer veel extra kosten!

• Hard water veroorzaakt een uitgedroogde, geïrriteerde huid. Wast u uw haar met hard water, dan maakt u kans op dof en stug haar, waarvoor zelfs de duurste shampoos geen oplossing bieden.

Info: een waterontharder kopen


waterverzachters prijzen offerte


Een waterontharder kopen om verlost te zijn van deze problemen

Een waterontharder voorziet heel uw woning van zacht water. Zo bent u definitief verlost van de kalksporen die u overal aantreft. Voor een particuliere woning is een waterontharder met regeneratiezout het meest aangewezen. Maar hoe werkt zo’n waterontharder precies?

• Bij waterontharding komt het erop neer om de calcium- en magnesiumdeeltjes uit het water te halen. Daarvoor gebruikt men speciale bolletjes van kunsthars. Deze bezitten de eigenschap om calcium en magnesium op te nemen, en in de plaats onschadelijk natrium af te geven.

• De kunstharskorrels bevinden zich in een soort cilinder, waardoorheen het harde water loopt. Aan de uitgang van deze cilinder houdt u zacht water over.

• De ontharding kan niet onbeperkt doorgaan, want de kunstharskorrels zijn op de duur verzadigd met calcium en magnesium. De korrels moeten niet vervangen worden, maar wel gespoeld met zout water. Dit spoelen noemt men ‘regenereren’. Het regeneratieproces vindt automatisch plaats.

• De waterontharder heeft regeneratiezout nodig om het spoelwater te kunnen aanmaken. Daarom moet het regeneratiezout op tijd worden aangevuld door de eigenaar. Tijdens het regenereren spoelt er zout water over de kunstharskorrels, die het opgenomen calcium en magnesium afgeven. Het spoelwater geeft op zijn beurt natriumdeeltjes af aan de korrels.

• Het spoelwater met de calcium- en magnesiumdeeltjes loopt weg in het riool.

Info: een waterontharder kopen


Welke waterontharder kopen?

waterontharder kopen 2022 - waterontharder kopen 2

Als u waterontharders overweegt, zijn er een paar dingen die u moet overwegen voordat u er een koopt. Ten eerste moet u beslissen welk type waterontharder u wilt. Als u niet veel geld wilt uitgeven en alleen iets wilt dat misschien goed genoeg werkt, begin dan met een magnetische waterontharder en kijk hoe die in uw huishouden presteert. Voor waterontharders die beter zullen presteren, zoekt u er een met een filter of met zout.

Er zijn veel merken en modellen waterontharders op de markt en dat maakt het moeilijk om te weten welke waterontharder voor u geschikt is. Er is een gemakkelijke manier om uit te vinden welke waterontharder het beste voor uw waterkwaliteit kan zijn. Controleer eerst de hardheid van uw waterbron door de waterhardheid teststrips af te lezen of door een watermonster naar een lab te sturen om te laten testen. Ten tweede, bepaal de capaciteit van de waterontharder die u nodig hebt. De capaciteit wordt gemeten in korrels verwijderde hardheid per liter of het aantal waterverversingen dat u kunt doen voor het regenereren (zout wegspoelen). Uw waterverbruik bepaalt hoeveel waterontharding capaciteit u in een bepaalde periode nodig hebt - meestal tussen 50 en 100 liter per dag. Deze waterontharding capaciteit zal snel opgebruikt zijn als u water heeft met veel mineralen. Het is dus belangrijk om de hardheidsgraad te bekijken voordat u beslist over uw waterontharder. Tenslotte moet u rekening houden met het debiet van de waterontharder. Een waterontharder met een hoger waterverbruik zal een snellere waterontharding hebben - wat betekent dat hij meer mineralen uit uw water zal verwijderen. Waterontharders met een hoger waterdebiet kunnen echter meer plaats in uw huis nodig hebben om geïnstalleerd te worden. Alvorens te beslissen welke waterontharder voor u de juiste is, moet u dus rekening houden met deze drie factoren - resultaten van de waterhardheid test, waterverbruik en snelheid van het watergebruik.


Een waterontharder kopen: waarop moet u letten?

Wilt u een waterontharder kopen die voor u het meest geschikt is, houd dan rekening met vier belangrijke zaken:

1. Welk soort waterontharder is het best?

Er bestaan goedkope waterontharders die werken met magneten. De werking hiervan is echter lang niet zo doeltreffend als de werking van een waterontharder met regeneratiezout. We raden de aankoop van een waterontharder met magneten daarom af voor particulier gebruik.

2. Welk debiet aan zacht water moet het toestel kunnen leveren?

Laat uw gemiddeld dagelijks waterverbruik bepalen door ervaren vakmensen. Zij zijn het best geplaatst om te beoordelen wat het volume van uw waterontharder moet zijn.

Houd er eveneens rekening mee dat er geen waterontharding plaatsvindt als het toestel aan het regenereren is. Indien u veel zacht water nodig hebt, kan een waterontharder met twee kunstharscilinders een oplossing bieden. Bij dit soort toestellen is er op elk ogenblik minstens één cilinder beschikbaar om het water te ontharden.


waterverzachters prijzen offerte


3. Kiest u voor een mechanische of elektronische waterontharder?

Een mechanische waterontharder heeft geen elektriciteit nodig om te kunnen werken. Het toestel wordt volledig aangedreven door waterdruk. Het voordeel hiervan is dat u geen last hebt van elektriciteitspannes en elektronische storingen. De duurdere waterontharders werken elektronisch.

Een microprocessor stuurt het volledige proces van ontharding en regeneratie. Deze toestellen kunnen heel precies geregeld worden. De installateur zorgt ervoor dat het toestel zodanig wordt ingesteld dat het een minimum aan regeneratiezout verbruikt.

4. Tijd gestuurde of volume gestuurde regeneratie?

Goedkopere waterontharders bezitten vaak een eenvoudig systeem om de regeneratie te starten, louter op basis van tijd. Deze toestellen houden geen rekening met de hoeveelheid water die reeds werd onthard sinds de laatste regeneratie.

Bij volume gestuurde regeneratie start het regenereren pas wanneer een vooraf ingesteld volume water werd onthard. Het regenereren begint in dit geval nooit te vroeg of te laat.

Info: een waterontharder kopen

Vraag voldoende informatie aan gespecialiseerde vakmensen

Als u optimaal wilt genieten van zacht water in uw woning, vraag dan raad aan ervaren installateurs van waterontharders. Schaf geen goedkoop tweedehands waterverzachter aan. Met een duurder toestel kunt u het zout- en waterverbruik minimaliseren, waardoor u op termijn de meerprijs terugverdient.

Vraag een erkend bedrijf om de waterontharder te installeren en te onderhouden. U kunt er dan zeker van zijn dat uw toestel u nog vele jaren voorziet van een voldoende hoeveelheid zacht water.

Info: een waterontharder kopen


waterontharder kopen

waterontharder kopen


Een waterontharder kopen

Het leidingwater dat uw waterbedrijf levert, bevat calcium en magnesium. Deze metalen zijn afkomstig uit de bodemlagen waaruit het water wordt opgepompt. Op zich zijn deze stoffen niet schadelijk voor uw gezondheid: het menselijk lichaam heeft zelfs calcium en magnesium (in beperkte mate) nodig.

Indien het leidingwater erg veel calcium en magnesium bevat, spreken we over ‘hard water’. Hard water kan problemen veroorzaken bij huishoudtoestellen en veroorzaakt verstoppingen in de waterleidingen. Daarom is het raadzaam om een waterontharder te laten plaatsen indien u in een gebied woont met hard water.

Een goede waterontharder is niet goedkoop, maar u verdient deze aankoop op termijn terug. U kunt immers een hele reeks andere kosten vermijden. Lees verder in dit artikel wat de nadelige gevolgen zijn van hard water en waarom een waterontharder een goede investering is.

Info: een waterontharder kopen

Hard water kan u veel geld kosten

Water dat veel calcium en magnesium bevat, leidt op termijn tot een hele reeks problemen in uw woning, die veel kosten met zich meebrengen.

• De belangrijkste bewijzen van hard water zijn de kalksporen die u aantreft op alles wat met leidingwater in aanraking komt: de douche, het bad, het aanrecht en dergelijke meer. Kalkaanslag verwijderen van de kranen, de tegels en de douchekop is geen sinecure. U moet veel geld uitgeven aan dure schoonmaakmiddelen om uw sanitair te reinigen.

• Uw huishoudtoestellen lijden ook onder hard water. Het kalklaagje dat zich op het verwarmingselement van een elektrische water verwarmer afzet, zorgt ervoor dat er veel meer elektriciteit wordt verbruikt om het water op te warmen. Bovendien gaan deze toestellen veel sneller defect dan normaal. Jaarlijks kost u dit heel wat geld.

• U moet veel meer wasmiddel toevoegen aan uw wasmachine om de was nog voldoende proper te krijgen. Hard water verstoort immers de efficiënte werking van wasproducten. Alweer leidt dit tot extra kosten.

• Ook uw kledij heeft het zwaar te verduren als u wast met hard water. De vezels van textiel breken sneller onder invloed van water dat veel calcium bevat.

• De waterleidingen, rioleringsbuizen en afvoeren in uw huis geraken sneller verstopt door de afzetting van kalk. Als u er een professionele ontstoppingsfirma moet bijhalen, kost u dit flink wat euro’s.

• Tenslotte heeft hard water ook een invloed op uw huid en uw haar. Als u zich regelmatig wast met hard water, mag u een droge en schilferende huid en stug, dof haar verwachten.


waterverzachters prijzen offerte


De werking van een waterontharder

Hard water kan zacht gemaakt worden met behulp van een waterontharder. Voor particuliere toepassingen gebruikt men meestal waterontharders die werken met regeneratiezout. Dergelijke toestellen werken als volgt.

• In een cilinder bevinden zich kunstharskorrels. Wanneer hard water langs deze korrels loopt, nemen de korrels calcium- en magnesiumdeeltjes uit het water op. De korrels geven op hun beurt onschadelijke natriumdeeltjes af aan het water. Zo verkrijgt men zacht water.

• Als de kunstharskorrels na een aantal dagen verzadigd zijn, moeten deze geregenereerd worden. Dit gebeurt volledig automatisch met pekelwater, dat het toestel aanmaakt met behulp van regeneratiezout. Dit regeneratiezout moet door de eigenaar regelmatig bijgevuld worden.

• Het pekelwater neemt calcium en magnesium van de kunstharskorrels op en geeft op zijn beurt natrium af aan de korrels.

Info: een waterontharder kopen


waterontharder kopen

waterontharder kopen


De prijs van een waterontharder

De prijs van een goede waterontharder varieert van 1200 tot 1600 euro. Dat lijkt veel, maar op termijn verdient u deze investering terug.

Als u de bovengenoemde nadelen en schadelijke gevolgen van hard water kunt vermijden, moet u minder geld uitgeven aan energieverbruik, schoonmaak- en wasproducten en noodzakelijke reparaties. De prijs bij aankoop en de kosten van het gebruik van een waterontharder worden vooral bepaald door:

1. Het type waterontharder.

Er bestaan goedkope waterontharders die werken met magneten, maar de werking hiervan is veel minder effectief. Voor particulier gebruik is een waterontharder met regeneratiezout het meest aangewezen.

2. Het volume van de waterontharder.

Het benodigde volume hangt uiteraard af van de hoeveelheid zacht water die u dagelijks nodig hebt. Voor een groot waterverbruik bestaan er waterontharders met twee in plaats van één kunstharscilinder.

3. Het besturingssysteem van de waterontharder.

Mechanische waterontharders hebben geen elektriciteit nodig en werken op basis van waterdruk. Het onthardings- en regeneratieproces wordt volledig mechanisch geregeld.

Bij een elektronische waterontharder bestuurt een microprocessor het ganse proces. Dergelijke waterontharders zijn duurder in aankoop, maar de werking ervan kan efficiënter geregeld worden. Dit leidt uiteindelijk tot minder verbruik van water en regeneratiezout.

4. Volume- of tijdgestuurde regeneratie.

Bij tijdgestuurde regeneratie vindt de regeneratie steeds na een vooraf ingestelde periode plaats, onafhankelijk van het waterverbruik. Bij de meer ingewikkelde volumegestuurde regeneratie houdt de waterontharder rekening met het volume van het ontharde water.

De regeneratie wordt dan pas gestart als het echt nodig is. Toestellen met volumegestuurde regeneratie zijn duurder, maar voeren geen nutteloze regeneraties uit en zijn zuiniger met water en zout.

5. Het onderhoud van de waterontharder.

Houd er bij de aankoop rekening mee dat een waterontharder regelmatig onderhoud nodig heeft. Vraag de leverancier naar de prijs van het onderhoud. De hoeveelheid tijd die een technicus hiervoor nodig heeft en de te vervangen onderdelen, verschillen immers per toestel.

6. De hoeveelheid zout die het toestel verbruikt bij regeneratie.

Dit is eveneens sterk afhankelijk van het type waterontharder. Ook de prijs van het gebruikte zout kan per leverancier veel verschillen.

Info: een waterontharder kopen


waterverzachters prijzen offerte


Vraag raad aan een ervaren installateur

Koop geen goedkope tweedehandstoestellen en bestel geen waterontharders online bij een webshop. Vraag eerst raad aan een gespecialiseerd vakman en laat het waterverbruik in uw woning bepalen. Daarvan hangt immers het benodigde volume van de waterontharder af.

Bedenk dat een goedkoop toestel tijdens het gebruik duurder kan uitvallen wegens een hoger water- en zoutverbruik. Koop beter een wat duurdere waterontharder, die zo zuinig mogelijk met zout en water omspringt. Laat uw toestel regelmatig onderhouden door een erkend vakman en u kunt nog vele jaren genieten van een overvloed aan zacht water.

Info: een waterontharder kopen


waterontharder kopen

waterontharder kopen


Een waterontharder kopen

Een waterontharder voor thuis

Als slimme consument heeft u altijd uw huiswerk gedaan vooraleer grote beslissingen te nemen over huishoudtoestellen-voor de aankoop van een waterontharder is niet anders.

Grote toestellen zijn belangrijke investeringen die het waard zijn om de prijs en de garantie te vergelijken, en ook rekening te houden met energie-efficiëntie en vaak voorkomende herstellingen.

Waterontharders worden dagelijks gebruikt en men verwacht dat ze een lange tijd zullen meegaan.

Een systeem dat het best geschikt is voor uw huishouden zal jarenlang efficiënt werken.

Alvorens een waterontharder te kiezen, is het best uw water te laten analyseren om na te gaan of u het juiste systeem kiest voor de wateromstandigheden in uw huis.

Een goede waterontharder met componenten van hoge kwaliteit kost initieel misschien meer, maar werkt in uw voordeel als de meest economische en duurzame.

Goedkopere waterontharders moeten regelmatig hersteld of vervangen worden, en verspillen grote hoeveelheden zout en water, waardoor de werkingskosten de pan uit rijzen.

U moet nagaan of de waterontharder die u installeert de juiste grootte heeft voor uw woning.

De juiste grootte van de waterontharder hangt af van het debiet van uw water en de hardheidsgraad.

Een te kleine capaciteit dwingt de apparatuur om harder te werken, waardoor de levensduur afneemt.

Een te grote capaciteit verspilt dan weer zout en spoelwater, verhoogt de gebruikskosten en kan er zelfs voor zorgen dat uw systeem stopt met ontharden.

Het kiezen van het perfecte systeem voor uw woning is niet zo eenvoudig als de beste deal of de nieuwste technologie.

Er komt heel wat bij kijken alvorens deze investering te doen.

De juiste dimensionering van het systeem voor uw woning, de gemiddelde waterconsumptie en de hardheidsgraad van uw water bepalen welk type waterontharder u nodig heeft om het zout- en waterverbruik te minimaliseren en de capaciteit van het zachte water te maximaliseren.

Tips bij kopen van een waterontharder

Het meest gebruikte systeem voor het ontharden van water in een woning is een ionenwisselaar.

Een ionenwisselaar op basis van zout laat het huishoudwater door twee tanks stromen: één met harskorrels en de andere gevuld met pekel.

Het werkt volgens het principe van ionenuitwisseling, waarbij hard water wordt onthard door natrium (zout) te vervangen door harde mineralen zoals calcium, magnesium en ijzer.

Bij uw onderzoek zult u ook zoutvrije waterontharders vinden die niet regenereren en alleen de mineralen wijzigen zonder gebruik te maken van natrium.

Zoutvrije waterontharders zijn geen echte waterontharders, ze worden beschouwd als ontkalkers of alternatieven voor waterontharders.

Ze verwijderen geen hard water mineralen, beschermen geen leidingen of kritische toestellen (waterverwarmers en vaatwassers) en voorkomen geen vlekvorming of opbouw rond toestellen zoals kranen, douchekoppen of douchedeuren.

Zonder het gebruik van zout is dit type waterbehandeling geen effectief proces voor waterontharding.

Waterontharders zijn er ook in enkelvoudige of dubbele tanksystemen.

Systemen met twee tanks hebben twee cilinders die onafhankelijk van elkaar werken om uw water te ontharden.

Terwijl de ene tank aan het regenereren is, neemt de andere het over.

Dit biedt huiseigenaars de mogelijkheid om continu onthard water te hebben, aangezien er geen onderbreking is in zacht water tijdens een systeem regeneratie.

Single tank waterontharders hebben één hars tank en één pekel tank.

Single tank systemen hebben enkel de mogelijkheid om onthard water te leveren tijdens regeneratie in het midden van de nacht, ongeveer één keer per week.

Deze units gaan in bypass mode tijdens het reinigen, en er is geen zacht water beschikbaar.

Deze systemen worden meer gebruikt en zijn nu efficiënter door de introductie van waterontharders.

De voordelen van een systeem met een enkele tank zijn onder andere een kleinere voetafdruk en een lager prijskaartje.

Het is moeilijk te voorspellen hoeveel water we elke dag zullen gebruiken, dus een on demand systeem is noodzakelijk om nauwkeurig de juiste hoeveelheid water per dag te ontharden.

Als u kiest voor een hoog rendement, on demand waterontharder zal u nooit zonder onthard water komen te zitten.

Op zijn beurt zal u ook minder zout en water verspillen. Als u minder zout en water wilt gebruiken, dan is een upflow hoog rendement waterontharder misschien iets voor u.


waterverzachters prijzen offerte


Waterontharder met een waterfilter

Waterontharders zijn ontworpen om harde mineralen te verwijderen, zoals calcium en magnesium, die vaak aanslag achterlaten op vaatwerk en in leidingen.

Waterfiltratie systemen worden gebruikt om verontreinigingen zoals chloor en chloramine, en vieze geuren of smaken in het water te verwijderen.

Om een weloverwogen keuze te kunnen maken tussen deze twee waterbehandeling methoden, is het noodzakelijk de functie van beide te begrijpen.

Hoewel een waterontharder ook een waterfilter is, dekt de term waterfilter meer dan alleen ontharding.

Een goede waterontharder verwijdert de harde mineralen die roest, erosie en uiteindelijk de vernieling van het waterleiding systeem in uw huis veroorzaken.

Om slechte gezondheidseffecten of slecht smakend water te voorkomen, moet uw waterontharder soms meer omvatten dan een waterontharder.

Daarom kiezen huiseigenaren er vaak voor om hun waterontharder aan te vullen met een extra waterfilter.

Door een behandelingssysteem te installeren dat dit in eerste instantie omvat, kunt u geld en functionaliteit besparen.

De keuze die u maakt hangt grotendeels af van uw waterbehandeling behoeften.

Bij het onderzoeken van waterfiltratie methoden, vindt u eindeloze mogelijkheden.

Tegenwoordig doen de meesten van ons onderzoek online voordat ze een apparaat kopen, vooral als we niet zeker weten waar te beginnen met de prijs, merk, grootte of functies.

Een wateranalyse op voorhand zal u helpen bij het maken van een slimme beslissing, of u nu een filtratie systeem voor het hele huis of een compacte waterontharder nodig hebt.

Water is niet altijd zo zuiver als het lijkt; verontreinigingen komen in vele vormen voor.

Gelukkig is het met de hulp van de vooruitgang in de waterbehandeling technologie gemakkelijker dan ooit om uw water te ontdoen van verontreinigende stoffen voordat ze schade kunnen toebrengen aan uw huis of uw lichaam.